05.05.10

Když jsem já sloužil to 2. léto...

Další díl odvěké války mezi "dobrem a zlem" proběhl 23. a 24. dubna v příjemném prostředí restaurace Zátiší. Bohužel i přes částečnou reklamu a avizovaný volný vstup na jatka dorazilo v pátek v 16:30 pouze tvrdé jádro válečníků v čele se St3hnem. Následovali borci Gondy, Yagmus, Kosa (zase jak cep), Misuge a Denis. Denis hned po zapnutí svého nástroje zkázy zjistil, že musí provést reinstal Woken jinak jako jako nic. Škoda, jinak i v šesti se dá docela podrtit. I kvůli tomu jsme to zabalily už v devět.
Na sobotu už jsem chtěl pomalu zanevřít a nechat šmejdy talibanský žít, když v tom se ozývá Rybka (věčný a vděčný přísedící a střídající hráč), že je jako ready a nažhaven. S ním, Pitrsem a Xbladem už nás je aspoň osm................Tak teda jdu. Rybka obsadil Mástrkingův osiřelý stroj, páč Mástrking (jinak skill cca -250, takže nick sedí) musel být ve worku, a pustily jsme se do boje za naší, vaší...jejich (ne)svobodu. Popisovat jednotlivé zápasy nějak nemohu v důsledku již tradiční nadměrné konzumace rostlinných omamných látek. Fuj. Výsledkové screeny ale hovoří za vše. Sankovi Cofeemu a jeho družině se docela dařilo.

Na příště (28. a 29. května za stejných podmínek) je v plánu turnaj CoD4 a CoD WaW. I když upřímně - bez hráčů asi žádný turnaj nebude že? Stejně se na další drťbu těším a doufám v hojnější účast. Pár výsledkových screenů je v dalším postu - ochutnávku máte před sebou: Není nad klid zbraní a jointa na střeše Hummera.

Žádné komentáře:

Okomentovat